Преминете към основното съдържание

Парис Хилтън отрече новината за бременността си: „Чак след сватбата“

Защо феновете и медиите не й вярват?

Преди ден порталът Page Six съобщи за бременността на Парис Хилтън и тази новина мълниеносно обиоли медиите. Въпреки, че самата звезда нямаше време да потвърди бременността си, феновете и дори много стари приятели на Парис я засипаха с поздравления.

Днес Парис побърза да отрече съобщенията за бременността си. Тя пусна подкаст, в който обяви, че все още не очаква бебе. Според Хилтън тя планира да зачене веднага след сватбата с годеника си Картър Реум.

„Събудих се от три хиляди съобщения - всичките ми пет телефона буквално експлодират. Всички ме поздравяват и изразяват радостта си - дори онези хора, за които не съм чувал нищо от много години. Благодаря ви за съобщенията. Днес е натоварен ден, затова все още не съм отговорил на никого. Но да, бременна съм с тризнаци и съм толкова щастлива от предстоящото майчинство! Всъщност само се шегувам. Още не съм бременна и смятам да се справя с този въпрос след сватбата. Сега роклята ми се шие и искам да съм сигурна, че ще ми пасне идеално”, каза Парис.

Хилтън добави, че няма представа откъде идват слуховете. Парис също се пошегува, че явно не е трябвало да слага push up сутиен на скорошна среща с Картър, за да не подведе журналистите. Звездата добави, че през годините в шоубизнеса е свикнала на всякакви слухове.

Въпреки изявлението на Парис, някои медии се съмняват, че тя казва истината. Съмненията им са основателни, защото звездният портал Page Six обикновено е един от първите, който предоставя доста надеждна информация. В същото време самите представители на изданието, дори след опровергаването на Хилтън, все още не са се отказали от думите си.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser