Преминете към основното съдържание

Парис Хилтън се омъжи в четири сватбени рокли

След три провалени сватби, Парис най-после каза „Да!”.

В четвъртък риалити звездата и култова блондинка Парис Хилтън се омъжи за предприемача Картър Рийм в имението на покойния си дядо Барън в Бел Еър. Младоженецът не успя да сдържи сълзите си, когато видя красивата булка в роклята на Oscar de la Renta. Роклята беше доставена 11 часа преди церемонията, но Парис направи своя избор много по-рано.

„Прекарахме няколко месеца в усъвършенстване на роклята ми с невероятните дизайнери на Oscar de la Renta Фернандо Гарсия и Лора Ким каза Хилтън за сватбената си визия. - Харесва ми как се получи. Исках нещо вечно, елегантно, шикозно и емблематично и съм толкова щастлива." Фееричният тоалет с флорални апликации наистина хипнотизира и докосва.

Очаквано, Хилтън не се ограничи до една рокля. За важния ден бяха изработени още за три други тоалета на булката - бална рокля с открити рамене на Ghalia Lav специално за първия танц на двойката, рокля с кристали и пелерина на Pamella Roland, и накрая закачлива мини рокля от тафта за партито също Oscar de la Renta.

Говори се, че Хилтън е подготвила десет сватбени рокли, които ще покаже през трите дни на сватбата.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser