Преминете към основното съдържание

Парната ютия с антиваровиков колектор променя отношението към гладенето

Защото удоволствието от ежедневието е въпрос на точните уреди

Хубавият живот е въпрос на дребни ежедневни радости. За лекотата на битието можем да си осигурим повече свободно време, по-лесно гладене, по-добре поддържани дрехи, повече усмивки. Уредите за гладене от Tefal предлагат изключителни решения за това.

Те например са с по-дълъг живот заради уникалната система за събирането на котлен камък. Антиваровиковият колектор, притежаван от някои модели уреди за гладене на Tefal дава нов живот на парогенератора и на парна ютия.

Най-мощната ютия от Tefal с най-интелигентното решение против натрупването на варовик е Ultimate Anti-calc FV9745.

Антиваровиковият колектор осигурява дълготрайна ефективност на парата и перфектни резултати при гладене. Това е иновативна система, която предотвратява образуването на котлен камък. Последното от своя страна удължава живота на уреда за гладене живота на уреда за гладене, като гарантира максимална ефективност на парата и при най-сериозните предизвикателства. Tefal Ultimate Anti-Calc ви помага да се справите с големи количества дрехи за гладене за нула време и да постигнете отлични резултати дори и при най-упоритите гънки. 

Колекторът улавя и най-малките частици котлен камък и се почиства лесно.

За да започнете с изпълнението на новогодишните обещания за нов живот, започнете от ежедневието си. Ютия Тefal Ultimate Anti-Calc или парогенератор Tefal с антиваровиков колектор може да направи чудеса с дните ви, с гардероба ви, със самочувствието ви. 

Ето 8 причини да гладите с парна ютия Ultimate Anti-calc FV9745 на Tefal с антиваровиков колектор:

1. Голямата мощност на ютията (2800W) позволява бързо загряване и гарантира отлични резултати.

2. Променливата пара до 55 г/мин гарантира ефективно отстраняване на гънките.

3. Парният удар (до 230 г/мин) ви дава възможност с лекота да отстраните и най-упоритите гънки и да освежите дрехите си с вертикална пара.

4. Технологията за самопочистване на гладещата плоча Durilium осигурява лекота на гладенето с отличното плъзгане по повърхността на дрехите –  плочата се запазва без петна и в перфектно състояние през цялото време.

5. Антикапковата система запазва дрехите без петна.

6. С функцията Автоматична пара, ютията определя точното количество пара след като изберете температурата според вида на гладената тъкан.

7. Големият резервоар (350 мл) позволява да гладите по-дълго време, без нужда да доливате вода.

8. Интелигентното изключване на ютията при състояние на покой носи допълнителна сигурност и безопасност.

Парогенераторите Tefal дават възможност за по-бързо и ефикасно гладене, което носи истинско удоволствие от лекотата, с която може да го правите всеки път. Например, парогенераторът Tefal Pro Express Control Plus GV8962 се справя по-бързо и лесно с гладенето на голямо количество дрехи, благодарение на високото (до 6.5 бара) налягане на парата и големия подвижен воден резервоар (1.6 л) . Мощният паров удар (до 430 г/мин) преборва и най-упоритите гънки, като интелигентната технология Smart Control определя идеалната комбинация от пара и температура за всяка материя. В допълнение Gliss/Glide самопочистваща се плоча се плъзга отлично по всички видове тъкани, а антиваровиковият колектор успява да улови двойно количество котлен камък, включително и ултра малки частици.

Още по етикети

лайфстайл , интериор
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser