Преминете към основното съдържание

Пастелни тонове и през зимата на 2016

Пастелните тонове са неизменна част от есенния гардероб на всяка жена, която обича да е в крак с модните тенденции. Тази година изключително модерни са лилавите, сините и розовите тонове. Пастелните цветове идеално се комбинират с бяло, а също...
© IMaxTree, PR

Пастелните тонове са неизменна част от есенния гардероб на всяка жена, която обича да е в крак с модните тенденции. Тази година изключително модерни са лилавите, сините и розовите тонове. Пастелните цветове идеално се комбинират с бяло, а също така и с черно. Все пак, ако черното ни се струва драматично и прекалено дръзко в аутфита ни, съвсем спокойно може да го заменим със сиво или бежово. Ако си падате по по-изчистените линии, заложете на едноцветни дрехи, съчетани с ефектна чанта или обемно бижу. Ето и още няколко съвета и комбинации, които са актуални за сезона:

В комбинация с деним

Пастелните нюанси се съчетават перфектно и с деним. Например блуза или потник в пастелен цвят и широки дънки през есента, а за по-студените месеци –  пуловер с дънково яке отгоре. Друга добра идея за дънков аутфит е гащеризон, съчетан с блуза в пастелен нюанс.

В комбинация с тъмнокафяво

Кафявото съвсем успешно се съчетава с пастелните цветове. Това е идеалният начин да избягаме от прекалено сладникавия вид, характерен за малките момичета. 

Заложете на пастелни аксесоари

Възможно е някои от нас да не са сигурни в комбинациите на пастелните цветове и комбинации и да не се чувстват добре в тези цветове. За този случай имаме един страхотен вариант за добавяне на пастелни цветове във визията, за да присъстват все пак под някаква форма в аутфита ни - просто ги вмъкваме към тоалета си под формата на аксесоари – гривни, обеци, пръстени . Можете да облечете черна рокля и да добавите малка чанта в пастелен цвят, която контрастира идеално.

Автор Кристиан Пижов

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser