Преминете към основното съдържание

Пастор разкри подробности около сватбата на Дженифър Лопес и Бен Афлек

Преди дни Дженифър Лопес и Бен Афлек се ожениха в Лас Вегас и подробности за това събитие продължават да се появяват в медиите.

Райън Улф, пасторът на сватбения параклис Little White Wedding Chapel, сподели пред People подробности.

Той разказа, че на церемонията Дженифър и Бен са си разменили кратки обети:

„Това бяха страхотни думи. Много емоционален момент, който показа колко много се обичат.“

Оказва се, че за самия пастор церемонията на звездната двойка е била изненада. Същата вечер той вече имал пет сватби и бил на път да затвори параклиса, когато изведнъж се появили звездните младоженци:

„Вече затваряхме, когато те се появиха. Казахме си си: „Ами добре, хайде още една сватба“. Разбира се, знам коя е Дженифър Лопес, но не всеки ден Бен Афлек и Дженифър Лопес се появяват на прага ми. Лицата им ми се сториха познати, но отначало не ги познах, защото не очаквах да ги видя тук.“

Улф казва, че едва когато булката и младоженецът се преоблекли в сватбените си дрехи, той осъзнал кой е пред него и се опитал да не се вълнува, но му било трудно.

Според пастора с Дженифър и Бен са пристигнали две деца - 14-годишната дъщеря на Лопес Еми и едно от децата на Афлек (Улф не уточнява кое точно). Именно те били свидетелите на сватбата, въпреки че обикновено това е разрешено само за тези, които вече са навършили 18 години.

„В края на церемонията децата им бяха много весели, личеше си, че са много близки, че имат отлични отношения. Изглеждаха наистина щастливи“.

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser