Преминете към основното съдържание

Перфектен стайлинг за успешна седмица

Подгответе бизнес гардероба си, като спазите няколко модни правила
От ляво: Сако Twin Set и панталон Мarella
Oт дясно: Обици Thomas Sabo и рокля Pinko
От ляво: Сако Twin Set и панталон Мarella Oт дясно: Обици Thomas Sabo и рокля Pinko © IMaxTree, PR

Модата винаги е имала специално отношение към бизнес дамата и нейният стайлинг. В този сектор експериментите са оставени на страна, а вниманието е фокусирано главно над изработката на класически кройки и модели от първокачествени материи. Цветовете са ясни: черно, бяло, кафяво и синьо. Те придават на дрехата нужната категоричност, увереност и елегантност. 

Пoмислете внимателно какви ангажименти имате през работната седмица. Според тях трябва да нагодите и вашия стайлинг. Ако имате важна делова среща, заложете на костюм в черно. Може да му придатете модерно излъчване, като облечете риза на райета, а допълнието към сета ви бъде средноголяма чанта, по която може да присъства акцента от ризата. За тези от вас, на които няма да им се налага да излизат извън офиса, можете да впечатлите колегите и вашия шеф, като облечете рокля в екрю и добавите нежно бижу и елегантно сако. Не прекалявайте и с височината на токчетата. Хубаво е да изберете модел с нисък до среден ток, които да ви осигури изящна стойка, но същевременно с това да не бъде натрапчив и да ви даде комфорта, от който се нуждаете на работното място. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser