Преминете към основното съдържание

Перфектната Снежанка: какво подари Бионсе на всичките си приятели за Нова година

Как съветва певицата да се разделим с 2020 година?

В края на тази толкова противоречива и съдбоносна (и за някои - откровено ужасна) година, не би навредило на всички нас да получим поне един подарък с чувство за хумор. Точно това е решила Бионсе при избора на празнична изненада за близките си приятели. Като новогодишен подарък тя подари на близки до семейството си златни висулки с диаманти под формата на числата „2020“. Но кое му е смешното? Графично цифрите са проектирани така, че изобразяват юмрук с вдигнат среден пръст.

„Бионсе подари на всичките си приятелки невероятно бижу, изработено по поръчка - ръка със средния пръст и 2020 г., обединени в едно цяло“, написа братовчедката на звездата Анджи в Instagram. „Когато отворих кутията, очите ми се напълниха със сълзи, защото висулката е едновременно весела и дълбоко сантиментална. 2020 г. имаше своите възходи и падения, но като цяло беше наистина странна и кошмарна година. Надявам се 2021 г. да бъде добра година за целия свят. "

Самата Бионсе обаче не би трябвало да се оплаква. За нея 2020 г. се оказа не толкова лоша - през лятото тя издаде визуалния си албум Black is King, а през есента - новата колекция Ivy Park x Adidas. „Открих, че гласът ми звучи по-силно, когато съм спокойна. Наистина оценявам това време със семейството си” каза певицата в едно от последните интервюта за Western gloss. "Новата ми цел е да забавя скоростта и да се отърва от стреса."

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser