Преминете към основното съдържание

Перфектният плажен аксесоар за лятото

Завършете лятната си визия, като добавите цветен шал, чанта или ефектни очила
© PR

Сезонът на хубавото слънчево време, топлите летни вечери и мечтаната отпуска е обявен за отворен, а преди да стегнете куфарите е време да се потопите в света на плажната мода и да се информирате кои са тенденциите за този сезон.

След като стана ясно, че целите бански са завладели модните дизайнери, е време да обърнем внимание върху плажните допълнения. Те са изключително важен елемент, тъй като ще ви помогнат да придадете завършен вид на лятната ви визия.

Големите шапки, шаловете за глава и хипарските ленти са аксесоарите, които попадат в в графата must have за лято 2017. Слънчевите очила задължително трябва да са цветни и носещи настроение.

Добавете и закачливи пластмасови или дървени бижута. Тази година раниците изместват големите смалени чанти, а чехлите увеличават височината си и тренди моделите са на висока и стабилна платформа.

Разгледайте галерията от снимки, в която подбрахме едни от най-свежите и актуални за сезона аксесоари:

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser