Преминете към основното съдържание

Перфектните обувки за Деня на влюбените: Секси, червени и на висок ток

Галерия

В месеца на любовта, виното и бързото харчене на заплатата, въпреки по-малкото дни в месеца, сме ви подготвили още няколко изкушения директно от модния подиум. Дори и да си имате половинки, сигурни сме, че ще се влюбите от пръв поглед поне в един от моделите, които ще видите. Без значение дали вече сте избрали тоалета, който ще облечете на Свети Валентин, червените обувки на висок ток си пасват с всяка елегантна визия.

Още от началото на есента започна завръщането на дрехи, обувки и аксесоари от една друга, далечна ера. Дългите жилетки, ниската талия и карго панталоните са само малка част от ретро стила, който видяхме през последните месеци. Платформите също се завърнаха на модната сцена – от сандалите до ботушите. Ако заложите на нещо подобно, няма да сгрешите. Сандали през зимата? Защо пък не? Обуваме някой красив и плътен чорапогащник или чифт чорапи, които да си подхождат с цвета на сандалите и сме готови. Табуто за това дуо е отдавна разбито!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser