Преминете към основното съдържание

Перфектният часовник за дамите, които държат на себе си

"На теб все не може да ти угоди човек!“, чувам за пореден път да казва съпругът ми след поредния опит да ми предложи вариант за часовник. Смартфоните ме пооткъснаха от навика ми да нося часовник, но пък в последно време много ми липсва нещо функционално и елегантно на китката. Хем да ми радва окото, хем да покрива многото ми претенции. И любимият ми жертвоготовно изважда сума ти линкове към марки и модели с какви ли не характеристики и визии. Опитвам се да се концентрирам максимално, за да намеря моя модел в многообразието, но така и няма онова, което да ме накара да възкликна „Ето го!“.

По-инциативната ми половинка нервно грабва ключовете от колата и отваря вратата с думите „Аз ще ти избера, иначе това няма да има край.“.

Да си призная, любопитна съм какво ще ми избере – достатъчно красиво, за да го нося с удоволствие, но не кичозно, а също така и с всички функции, които ще го направят незаменим асистент на една придирчива Дева като мен.

Вечерта Той се прибира и внимателно поставя пред мен бяла кутия. Само един поглед ми е необходим за да изстрелям „Ти си го открил!“. Пред мен стои елегантно бяло бижу с дискретни златни елементи. Циферблатът с цветя на HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition буквално спира дъха ми – той се променя с минаването на часовете и сякаш оживява, за да мога чисто интуитивно да усещам как времето върви.

Заравям се във функциите – ето го моя асистент, който ще ми напомня всеки ден как най-добре да се грижа за себе си – достатъчно вода ли пия, време ли е за медитация или сън и кави са целите ми за физически занимания. HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition следи месечния ми цикъл, информира ме за неговия очакван край и начало, а също така и за периода, който ще е най-подходящ за зачеване.

Моето ново бижу следи качеството на съня ми, включително пулс, дишане и много други параметри, които ще ми помогнат да спя по-добре. Под зорко наблюдение е сатурацията ми, а също така и телесната температура.

Вече ще мога спокойно да тичам и на места, които не познавам толкова добре, защото Route Back Navigation ще ми помогне да се върна на изходната точка дори и когато съм офлайн. А също така ще мога да си съставя личен план за тренировки, базиран на моята лична тренировъчна история и поставени цели. А през цялото време темпо ще ми задава избраната от мен музика.

Моделът предлага и съвсем нова функция – съставяне на електрокардиограма, която ще бъде достъпна за Европа в близките месеци.

И моят личен фаворит сред фунциите – усъвършенстваната водоустойчивост позволява възможност за свободно гмуркане на дълбочина до 30м.

Батерията издържа до седмица с едно зареждане и вече съм напълно спокойна, че няма да ми се налага непрекъснато да се движа с кабели или да се чудя как да си напомня, че и часовникът има нужда от заряд.

Това е той. Бял, елегантен и много практичен.

,

Още по етикети

HUAWEI WATCH GT 3 Pro , часовник
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser