Преминете към основното съдържание

Перфектно изгладените дрехи създават отлично първо впечатление

Защо е добре уредите за гладене да притежават антиваровиков колектор?
© iStock

Почти всеки ден гладим дрехите си! И ежедневно искаме да създаваме отлично първо впечатление, а именно дрехите са част от него. За да изглеждат перфектно, трябва да са изпрани и изгладени перфектно. А какво става, ако по повърхността на дрехите си откриете следи от котлен камък?

От водата се отделя варовик, който е невидим за очите, но до един момент. След време настъпват сериозни последствия не само за парните ютии, но и за дрехите ни, тъй като качеството на гладенето се понижава – по тях остават следи, а повърхността им може да бъде сериозно повредена, като това може дори да ги съсипе. 

Tefal винаги се грижи за лекотата на битието ни. Ето защо се фокусира върху проблема с котления камък и намира решения. Години на изследвания и експертизи позволяват на марката да разработи ексклузивния антиваровиков колектор, мощно оръжие срещу котления камък.

За жените с натоварен делови график или за тези, за които дизайнът и технологичната новост е от значение, Tefal има какво да предложи. Сега може да се радваме на перфектен външен вид и отлично представяне при гладене.. Как?

Tefal представя иновативна система, която предотвратява натрупването на котлен камък в някои модели парни ютии и парогенератори, тъй като улавя навреме всички частици варовик. Така антиваровиковият колектор осигурява дълготрайна ефективност на парата и перфектни резултати. (Само за 3 месеца се събира около 1 лъжица котлен камък в парната ютия.) Колекторът е подвижен, лесен за почистване и 10 пъти по-ефективен* в събирането на варовик. 

Антиваровиковият колектор е подвижен и лесен за почистване.

В двете видеа може да видите как работи антиваровиковият колектор при ютии Tefal Ultimate Anti-Calc и парогенератори Tefal.

Независимо от натоварения си график, сега може да се радвате на удоволствие от гладенето, Това е удоволствието от отличната грижа за дрехите ви, за гардероба ви и за това какво първо впечатление създавате. Благодарение на Tefal!

* в сравнение с други инструменти на конкуренцията

Още по етикети

лайфстайл , интериор
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser