Преминете към основното съдържание

Перфектно тяло като на Нина Добрев

Как звездата от поредицата "The Vampire Diaries" поддържа фигурата си?
© getty

Откакто Нина Добрев стана известна по цял свят с главната си роля в сериала "The Vampire Diaries", където играе Елена Гилбърт, феновете и медиите я следят отблизо.

Това засяга не само личния живот на актрисата с бълграски произход, но и за външния й вид. В един момент, стройната Добрев качи малко килограми и всички започнаха да обсъждат "наднорменото" й тегло.

Сега обаче Нина върна предишнoто си стройно тяло и всички из интернет обсъждат отличната и форма. Тя дава пример за това как желанието, мотивацията и оптимизмът могат да помогнат за добрата промяна


.КАКВО Е НУЖНО ЗА ПРИБРАН СИЛУЕТ?


 

 

 

 

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on

 

 

Преди една година актрисата започна да сърфира, а след това се захвана и с други спортове. Днес тя притежава едно от най-перфектните тела в Холивуд. Освен това Нина стана посланик на Reebok и сега мотивира милиони момичета да постигнат идеалната физическа форма. Преди ден тя сподели нови плажни снимки, в които демонстрира безупречното си тяло в бикини. 


ДВУДНЕВНА ФИТНЕС ТРЕНИРОВКА ЗА ЕКСПРЕСНО ВЛИЗАНЕ ВЪВ ФОРМА


 

 

 

 

 

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser