Преминете към основното съдържание

Перфектното селфи вече няма нужда от фон дьо тен!

Но трябва да имате секси очи, едно прекрасно червило за усмивки и новия Honor 10 Lite

Първата стъпка към идеалното селфи беше фон дьо тен, нали? Беше! Вече има смартфон за перфектно селфи, чиято камера ще ви докара идеалния тен. И това е новият Honor 10 Lite, разработен специално за хората, които държат предната камера да ги прави красиви. Много красиви, дори и с малко грим!

Honor 10 Lite e стилен селфи смартфон с 24-мегапикселова предна AI камера с разнообразни разкрасителни ефекти. Нещо повече – неговият изкуствен интелект може да разпознае мъж и жена и според пола да добави нужните ефекти, така че мъжете да не се окажат с ярки устни.

Honor 10 Lite

Той вдига летвата доста високо чрез осем сценария, разпознавани в реално време. Алгоритъмът, задвижван от изкуствен интелект, идентифицира различни сцени за секунди, позволявайки на камерата да подобри чертите на лицето и фона, като променя времето на експозиция. Предната камера поддържа лицево разпознаване и различни AI функции за разкрасяване, благодарение на които устройството може да персонализира ефектите за разкрасяване според възрастта, пола и цвета на кожата, което означава, гарантирано красиво селфи всеки път.

Един съвет от нас: дори да нямате време да нанесете подобаващо фон дьо тен и да контурирате лицето (нещо, което смартфонът ще свърши вместо вас), добре е за снимките да имате секси очи и едно прекрасно червило за усмивки:

Още малко за Honor 10 Lite: той идва с 4-в-1 технологията за светлинен синтез, която улавя повече светлина в условия на слабо осветление, и с 3D портретното осветление, което предлага пет различни светлинни ефекта, с които може да превърнете всеки кадър в профилна снимка или интересно Insta story. Плюс това е с елегантен дизайн в преливащи цветове и миниатюрен капковиден ноч, осигуряващ над 90% съотношение екран към тяло.

Има още много плюсове, които бяха представени официално и у нас, заедно с новия смарт часовник Honor Watch Magic, със сензорен екран с висока резолюция, 7-дневен живот на батерията, 50-метрова водоустойчивост, 24-часов мониторинг на сърдечната честота и много точна GPS локализация.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser