Преминете към основното съдържание

Пет причини да се вълнуваме за предстоящата зима

Независимо дали ни се иска или не, зимата е на прага ни и съвсем скоро ежедневието ни ще стане по-снежно и по-празнично

Mакар да сме свикнали да възприемаме зимните месеци предимно негативно, заради напрегнатото ежедневие и понякога трудните условия в града, е хубаво да се замислим и за красивата страна на този сезон.

Какво по-хубаво от бягство в планината за ден-два през уикенда или някоя кратка зимна ваканция – с много адреналин по пистите или уютна релаксация с гледка към заснежените борове, с чаша горещ чай или греяно вино в ръка и приятна компания.

Тази зима сме насочили поглед към Боровец. Курортът не спира да се подобрява всяка година, а със сигурност има и къде да се поглезим след дълъг ден по пистите.

НОВИЯТ ЛИФТ

Със сигурност най-голямото ни вълнение е за новия лифт Мартинови Бараки Експрес. С нов модерен стил, двойно по-голяма бързина на придвижване и по-широки седалки ще стигаме по-бързо до високите части на планината, откъдето ще започват планинските ни приключения.

 

ОНЛАЙН ПРЕЗАРЕЖДАНЕ 

Този сезон ще можем да зареждаме картите си онлайн с 5% отстъпка, ако си вземем от картите за многократно зареждане или си пазим тази от миналата година. Много по-бързо, лесно и удобно е, а и доста еко. Нямаме търпение за първото ни спускане за сезона.

РЕЛАКС В СЪРЦЕТО НА ПЛАНИНАТА

Любителите на SPA центровете със сигурност са чували за огромния топъл басейн в Хотел Рила в Боровец с гледка към пистите и огромния остъклен таван – покрит от сняг през зимата. Безспорно любимо място за релакс с неповторими зимни гледки. Чакаме скоро пак да се потопим в топлите води на джакузитата покрай басейна и да гледаме скиорите по пистите на Боровец.

НЕПОВТОРИМИТЕ APRES SKI ПАРТИТА

Без значение дали сме били цял ден по трасетата или сме се поглезили с някоя екзотична процедура в Rila Spa, винаги се вълнуваме за Apres Ski партита в късния следобед. А в Боровец със сигурност има много от тях. Любимите ни са в The Terrace Lounge, където освен напитките направени с много финес и креативност, DJ партита гарантират доброто настроение.

ИЗИСКАНА КУХНЯ

В Боровец твори един от най-добрите шеф-готвачи в България - Шеф Калев. Съвсем скоро той представи „Тайната на планината“ – десерт, който е истинско произведение на изкуството. Това е само едно от изкушенията, които знаменитият български шеф ще предложи на гостите на Боровец, в гурме ресторанта Samokovi този сезон, а ние нямаме търпение да ги опитаме на Новогодишната вечеря в бална зала Рила в Хотел Рила, когато ще бъде и тяхната премиера.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser