Преминете към основното съдържание

Пет зодии, които не могат да бъдат излъгани

Някои хора просто не могат да бъдат заблудени! Шестото им чувство е толкова развито, че те виждат своите опоненти по-добре от рентген. Според немски астролози тези представители на зодиакалния кръг усещат измамата от километър. Дори не се опитвайте да ги манипулирате или да криете нещо!

Телец

Телецът има силен инстинкт да усеща кога нещата се объркват. Представителите на този знак предпочитат да слушат шестото си чувство пред това да се вслушват в разума си - и това качество не ги е разочаровало досега. Независимо дали някой се опитва да скрие дребно провинение или нагло и уверено лъже директно - Телецът веднага разбира какво се случва.

Рак

Чувствителният рак е много усеща междуличностните вибрации. Ето защо хората, родени в разгара на летния сезон, моментално усещат, когато някой се опитва да ги излъже. Любопитно е, че единствените, които могат да заблудят Рака, са ... неговите „роднини“ Раци!

Везни

Везните имат силно чувство за справедливост. Затова те стават много чувствителни, когато нещо не се случва по правилата или още по-лошо, по нечестен начин. Няма нужда да лъжете Везните. Те са толкова отзивчиви, че са способни да разберат и приемат дори най-грубата грешка или предателска постъпка. Със сигурност ще бъдете порицани, но пък след това ще бъдете приети отново. Без помен от лоши чувства.

Водолей

Водолеят е един от най-социалните знаци на зодиака, който постоянно обича да се обгражда с голям брой хора и да бъде в непрекъсната комуникация. И това е най-добрата предпоставка за възприемане на тънкостите, които другите не забелязват. Никой не е в състояние да заблуди Водолея (дори и най-хитрият лъжец ще трябва да се „постарае” сериозно, но в крайна сметка ще бъде хванат). Най-решителният знак на зодиака няма да се примири с никаква форма на измама.

Риби

Рибите често се представят като замислени мечтатели. А в междуличностната комуникация това им позволява да задълбават, дори когато става въпрос за мимолетни нови запознанства и първи впечатления от този или онзи човек. Представителите на този знак са свикнали внимателно да анализират всяко свое социално взаимодействие, което означава, че в тяхната „изследователска база“ вече има архивирани много различни модели на поведение. Това им помага доста бързо разбират, когато са заблудени или от тях е скрита важна информация.

Още по темата

Звездите за нас
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser