Преминете към основното съдържание

Пета, ключица, уши – защо мъжете смятат, че са най-сексуалните части на женското тяло?

Страстният поглед и дълбокото деколте вече не са актуални
© iStock

Днес арсеналът за сексуално въздействие на жените над мъжете е различен и един страстен поглед или минижуп не са достатъчни. Невербалната комуникация винаги е била алтернативен начин за сексуално поведение. Ето какво днес въздейства на мъжете най-много.

Пети

© iStock

Във всички времена петата се е асоциирала със слабост (ахилесова пета) и със сила едновременно. Много жени недооценяват еротичния потенциал на тази част на тялото си. Това доказва лошият им вид – с груба кожа, напукани и сухи. Добре поддържаните пети са силен съюзник в съблазняването.

Лакти

© iStock

От една страна тази част на тялото се свързва с безцеремонност - „разбутвате с лакти“. Това е несъвместимо с женската сексуалност и нежност. Но лакътят е разположен на нивото на корема на мъжа и лесно може да докосвате с него тялото на мъже, независимо дали сте прави или седнали. Освен това мъжът лесно и достъпно може да погали предимно лактите ви. Грижете се за кожата им и ги използвайте умерено. Особено ако са толкова остри, колкото и ума ви.

Уши

© iStock

Казват, че жената харесва с ушите. Освен това ухото крие прекрасна възможност за интензивен флирт. Освен това мъжете обичат, когато една жена ги слуша. И то внимателно. Следващият път, когато той заговори, деликатно се наклонете с ухото към него, сякаш искате да слушате само неговия глас.

Глезени

© iStock

Два са вариантите, в които глезените играят роля на съблазняващ арсенал. Под масата може деликатно вашият глезен да гали неговия. Втората ситуация, която може да провокирате, е да се наведете и да оправите каишката на обувката си пред очите му, за да насочите вниманието му към тази изискана част на тялото си. Често погледът не се задържа само там, а се плъзга инстинктивно нагоре по крака.

Ключици

© iStock

Проблемът е, че е прието, когато са изпъкнали ключиците, това да се приема за знак за прекалена слабост. Но, когато трябва да произведете ефект на недостъпна красавица, ключиците ви са незаменим помощник. Забелязали ли сте, че в света на животните по време на флирт женската често се обръща с гръб към мъжкия, сякаш иска да си тръгне от него. Всъщност така тя обръща задните си части и го приканва към флирт. Жалко, че това поведение, което е абсолютно естествено за животните, рядко се използва от представителките на женския пол. Но тук на помощ идват именно ключиците – често жените, умеещи да флиртуват, знаят как да ги покажат или да загатнат за тях. Така те изглеждат като плахи и треперещи нежни създания, което дава отличен резултат.

Автор Люба Вангелова

Още по етикети

тяло , секс , жени , емоции
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser