Преминете към основното съдържание

Пилинг, за който няма сезони?

Да, оригиналният билков Green Peel на Dr. med. Christine Shrammek!
Кожата обича пилинга, защото след тази процедура става като чисто нова.
Кожата обича пилинга, защото след тази процедура става като чисто нова. © iStock

Обикновено пилингът се препоръчва през есенно-зимния сезон, когато има повече облачни дни и UV-лъчите не вредят толкова много на обновената кожа. Но Green Peel на Dr. med. Christine Shrammek е необикновен продукт и с него пилингът е възможен по всяко време от годината! Затова не е никак чудно, че е един от най-търсените и предпочитани пилинг методи от козметици и клиенти.

© Архив на марката, Green Peel на Dr. med. Christine Shrammek

Създадена преди 60 години, успешната формула на билковия пилинг на Dr. med. Christine Shrammek остава непроменена до днес. Green Peel е изцяло базиран на натурални продукти и е благоприятен за всеки тип кожа.

Сякаш с вълшебна пръчица той докосва проблемните зони на лицето и на тялото и кожата се изглажда, освежава, забързва своя метаболизъм. Контурите на лицето и силуетът на тялото се стягат.

При акне резултатите са видими само след една процедура, а при хиперпигментации – след две. Green Peel e незаменим в борбата си с черните точки, омазняването на кожата, мастните кисти, стриите и дори при белези и зряла, атрофирала или увредена от слънцето кожа.
© iStock, При акне резултатите от Green Peel са видими само след една процедура.

Внимание! Пилингът може да бъде извършен само от сертифицирани козметици. Това е мануален метод, които се прилага по строго определен протокол и с патентовани масажни движения.

Може да получите повече информация за билковия пилинг Green Peel на www.greenpeel.bg, където има и снимки на изключителни резултати след терапиите, както и да следите нашите промоции и новини във Facebook страницата ни: Dr. Med. Christine Schrammek – Bulgaria.

Официален дистрибутор на марката за България е фирма Динамика 2000 – www.dinamika2000.com

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser