Преминете към основното съдържание

Пипа Мидълтън очаква второто си дете от своя съпруг мултимилионер

Цялото семейство е развълнувано от новината.

Световният бебешки бум продължава: сега 37-годишната Пипа Мидълтън се присъедини към Емили Ратайковски, Елза Хоск и внучката на английската кралица. По-малката сестра на херцогинята на Кеймбридж очаква второ дете от съпруга си, 45-годишният финансист и мултимилионер Джеймс Матюс.

Пипа е в началото на бременността си и не бърза да коментира ситуацията. Но близки на семейството споделиха: „Пипа и Джеймс са много развълнувани, това е фантастична новина за тази трудна година. Цялото семейство е във възторг ". Сестрата на бъдещата кралица и съпругът й имат двегодишен син Артър, който със сигурност е щастлив, че скоро ще е по-голям брат.

Много фенове на британското кралско семейство се надяваха, че Пипа Мидълтън ще се омъжи за принц Хари. Въпреки че това не се случи, сестрата на Катрин все пак удари джакпота: тя се омъжи за Джеймс преди три години, след като получи луксозен пръстен като годежен подарък, струващ повече от бижутата на самата Кейт.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser