Преминете към основното съдържание

Плажът, който си заслужава да качиш в Инстаграм

Без да се хвалим, че сме открили топлата вода, най-уверено можем да ви съобщим, че се натъкнахме на малък оазис на Южното Черноморие

Най-новият плаж Skabrin Beach пленява сетивата с кристалната си вода и красивите пясъчни дюни. Зоната е част от известния GreenLife Beach и се намира на плаж Веселие.

 Skabrin Beach е мястото, за което ще ви завидят всичките ви приятели, особено, ако качите снимки в Инстаграм. А лайковете ви са гарантирани. Обективната оценка, която му даваме е 6+, а причините за това са много.

На пръв поглед плажът впечатлява с чистата и добре поддържаната си ивица. В едната част пясъкът е толкова фин и приятен на допир, че няма да искате да се отлепите от земята. Другата част е по-камениста и е подходяща за гмуркане.

Плажът разполага и със собствен бар.

GreenLife Skabrin Beach Bar е обзаведен в свежи летни цветове и създава приятна бохемска атмосфера. Отпред има малка веранда с люлки, на които можете да стоите с часове, взирайки се в морските вълни. Казано накратко - Skabrin Beach Bar е перфекното съчетание между релакс и удоволствие на плажа. Барът е подходящ както за сутрешно кафе, така и за следобедни коктейли. С 5-звездното обслужване тук е напълно вероятно да се почувствате като холивудска звезда на ваканция – по цял ден си лежите на мекия шезлонг с приятна lounge музика, а чадърите от палми ви предпазват от силното слънце. Какво повече му трябва на човек?

За хората, които обичат нощните забавления, било то само за да се излежават под ритъма на подбрани летни парчета, или да покажат танцовите си умения на дансинга, Green Life Smоki Beach House е перфектното място за морската ваканция.

Барът може да задоволи изискванията и на най-запалените меломани. Почти всяка вечер музиката се изпълнява на живо, а най-добрите DJ подсигуряват перфектното й миксиране. Можем да гарантираме доброто ви настроение, но не и да ви спасим от болките в ходилата, затова оставете високите обувки вкъщи и се насладете на мекия и топъл допир на пясъка. Все пак Smоki Beach House се намира на метри от морето и можете лесно да пренесете тази приятна атмосфера във водата.

Всяка минута, която не е прекарана на плажа, е пропиляна и безвъзвратно изгубена.

Smоki Beach House ще се погрижи и за това. Сутрин ще ви посрещне с ободряващ фреш, за да съберете сили за следващи морски приключения. Разчитайте на пълен chill out през целия ден с приятна хаус музика и удобни барбарони на плажа. Малко по-късно барманите започват голямото забъркване на коктейли. Горещо ви препоръчваме авторското им творение - коктейлът Green Life. Бъдете готови да осъмнете на плажа, защото тук времето лети неусетно, а великолепният изгрев си заслужава гледката. 

Още по етикети

плажове , море , лято
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser