Преминете към основното съдържание

Племенницата на принцеса Даяна ще се омъжва

Какво са 32 години разлика във възрастта?!

© Getty

Кити Спенсър, красивата племенница на лейди Даяна, ще се омъжва. Предложението 29-годишната блондинка е получилa около Коледа. Предстоящата сватба се очертава като едно от събитията на годината и причината не е само произходът на булката.

Лейди Кити се омъжва за мултимилионера и моден магнат Майкъл Люис, който скоро навършва 61 години. Люис е с 5 години по-възрастен от бащата на Кити, Чарлз Спенсър. Това, оказва се, не е ни най-малък проблем, според източници семейство Спенсър обожава Люис.

Майкъл Люис има три деца от предишен брак. Кити, която е и модел, в свое интервю през лятото на миналата година сподели, че не бърза да има деца.

Кити Спенсър и Майкъл Люис бяха забелязани за първи път заедно миналия май в Ню Йорк. А последният пост на лейди Кити в Инстаграм е от Кейптаун, родното място на Люис. Очевидно двамата са прекарали празниците там.


Принц Хари е OUT, но кой е сега най-желаният ерген в кралската фамилия?

Вижте повече

Принц Хари е OUT, но кой е сега най-желаният ерген в кралската фамилия?

След миналогодишната си сватба, принц Хари се сбогува със секси титлата си, но я предостави на своя братовчед

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser