Преминете към основното съдържание

Пълна катастрофа: четири пъти ретрограден Меркурий през 2022 г.

Тренирайте спокойствие и търпение. На фона на комуникационни и технологични проблеми, тези качества ще ви бъдат особено полезни през 2022 г.

Въпреки че все още имаме големи надежди за 2022 г. - според прогнозите на астролози и нумеролози, тази ангелска цифра ни обещава много приятни изненади и късмет, има едно звездно обстоятелство, което помрачава това чувство и създаването на планове. Очакват ни не един, а четири (и не три както обикновено) периода на ретрограден Меркурий през 2022 г.

В астрологията Меркурий е известен като планетата на всякакъв вид комуникация, пътуване и технологии, позволява ни ефективно да изразяваме мислите си, както и да разбираме информацията, която получаваме от другите. Когато тази планета е в ретроградно положение (орбитата й се променя в обратна посока), това причинява както многобройни малки смущения, така и по-сериозни грешки в междуличностните отношения.

Периоди на ретрограден Меркурий през 2022 г

Първият ретрограден период на Меркурий през 2022 г. ще започне след броени дни на 14 януари и ще приключи на 3 февруари. Вторият - от 10 май до 2 юни, третият - от 9 септември до 2 октомври. 2023 г. също ще започне проблематично, тъй като последният ретрограден Меркурий за 2022 г. започва на 29 декември и завършва на 18 януари 2023 г.

За да се предпазите от ефектите на ретроградната планета, бъдете особено внимателни при комуникация през този период. Внимавайте с думите си и не приемайте непознати твърде близо до сърцето си. Изключително важно е да проверите отново всички имейли и съобщения – всичко, което може да доведе до потенциални недоразумения.

Нека това хаотично космическо време ви научи да слушате по-внимателно и да бъдете спокойни и търпеливи.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser