Преминете към основното съдържание

По червения килим на MTV Movie Awards 2017

От Ема Уотсън до Зендая, стилът на всички звезди бе отличен
© Getty

Вчершните награди на най-голямата музикална телевизия в света бяха съпроводени от много блясък и стил. За разлика от миналата седмина, когато по червения килим на Met Gala 2017 минаха световно известни знаменитости, облечени в скандални дизайнерски творения, официалната част и преминаването по червения килим на MTV Movie Awards 2017 в Лос Анджелис бе много по-стилно.

Кара Делевин е абсолютният ни фаворит на червения килим на филмовите награди на MTV. Прическата й „нула номер“, продължава да грабва вниманието и да поражда одобрителни възклицания. Предпочела малка черна рокля в комбинация с ботуши над коляното, тя бе една от най-сниманите знаменитости на вечерта.

По-рано тази година организаторите издадоха, че разпределение на наградите по пол няма да има. Вместо това, отличията за "най-добра актриса" и "най-добър актьор" са заменени с "най-добър филмов актьор" и "най-добър телевизионен актьор".

Призът за филм на годината спечели „Красавицата и звярът“, а наградата за „Най-добър филмов актьор“ отиде при изпълнителката на главната роля в лентата на Disney – Ема Уотсън.

„Най-добро риалити“ тази година е драг състезанието на Ру Пол, а наградата за най-добра целувка грабнаха Аштън Сандърс и Джарел Джером от наградения с няколко Оскара - Moonlight.

Разгледайте галерията от снимки, в която ще откриете най-впечатляващите визии от MTV Movie Awards 2017:

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser