Преминете към основното съдържание

По червения килим на MTV VMA 2018

Това е събитието, на което можем да видим, както красиви дизайнерски рокли, така и непретенциозни визии на едни от най-известните и любими изпълнители в света
© Getty

Червеният килим на MTV Video Music Awards е мястото, където можем да видим, както огромни разкроени рокли като на принцеса, така и непретенциозни визии на едни от най-известните и любими изпълнители в света. 

Преди броени часове концертна зала на Radio City Music Hall в Ню Йорк приюти под един покрив едни от най-големите звезди на музикалната световна сцена. Сред специалните гости на  MTV Video Music Awards 2018 бяха Ариана Гранде, Рита Ора, Блейк Лайвли, Дженифър Лопес и Алекс Родригес, Ники Минаж, Кайли Дженър, Карли Клос, Оливия Мън, Амбър Роуз, Камила Кабейо, Травис Скот и други.

В миналото сме гледали знаменитости, които се стараят всячески да провокират с вида си и да станат най-обсъжданите в Интернет. Тази година също имаше няколко звезди, които успяха да приковат вниманието към тях с разголени и провокативни тоалети. Да, разбираме, че това е и единственият червен килим, на който новаците в индустрията и мега-звездите могат да покажат своя личен стил, но винаги това трябва да бъде в допустимите граници. А във време, в което модата означава много повече от просто дрехи, това си е голяма работа.

Разгледайте снимките от единствената нощ на годината, когато богатите и известните могат да носят каквото си поискат и да се измъкнат с това:

MTV VMA 2018

Галерия

MTV VMA 2018

Снимки: Getty

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser