Преминете към основното съдържание

По-малкият брат на Кейт Мидълтън се ожени във Франция

Невестата е скромна руса французойка на име Ализе Тевене. Каква рокля избра булката?

Това се казва изненада! По-малкият брат на сестрите Мидълтън - Джеймс се ожени с дългогодишната си любима Ализе Тевене.

Какво каза самият младоженец в неделния си пост в Instagram. „Мистър и мисис Мидълтън“, написа той под снимката от сватбата. - Вчера се ожених за любовта на живота си, заобиколен от семейство, приятели и, разбира се, няколко кучета в красивото селце Борм-ле-Мимоза. Думите не могат да опишат колко съм щастлив. "

На публикуваната снимка се вижда част от сватбената рокля на Тевене, която изглежда много семпло: дантелена и с открити рамене. Младоженец е избрал кремаво сако, бледосиня риза и тъмносиня вратовръзка.

Въпреки че не е известно за кого точно говори Джеймс, когато казва, че е „заобиколен от семейството“, може да се предположи, че херцогинята на Кеймбридж е присъствала на сватбата на брат си.

Джеймс и Ализе се сгодиха през есента на 2019 г., но трябваше да отложат сватбата си поради продължаващата пандемия от коронавирус.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser