Преминете към основното съдържание

По примера на Джейми Оливър. И Гордън Рамзи ще има пето дете

Готвачът сподели новината в ТВ интервю
Гордън и Тана Рамзи
Гордън и Тана Рамзи © Splash

49-годишният Гордън Рамзи и 41-годишната му съпруга Тара ще станат родители за пети път. Най-новият член на семейството ще се появи през септември, като  новината беше споделена лично от готвача-милионер по време на интервюто му в шоуто на Джеймс Кордън.

Гордън и Тара имат три момичета и едно момче, като бизнесменът се надява, че петият им наследник ще е от мъжки пол. Той обаче е подготвен и за появата на четвърта дъщеря.

© Splash, Гордън с децата си

"Нервен съм. Притеснявам се, макар да съм щастлив, ако имам още една дъщеря. Но четири момичета... четири сватби... четири бала... четири гаджета", споделя Рамзи. "Тана е много развълнувана, чувства се прекрасно и всичко е наред."

Изглежда най-популярните готвачи в света обичат големите семейства. Само преди няколко седмици кулинарят Джейми Оливър също обяви, че ще има пето дете. Той обаче е категоричен, че това ще е последно дете за двойката.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser