Преминете към основното съдържание

По стъпките на мама! Синът на Синди Крауфорд стана модел

Братът на Джиджи и Бела Хадид също дебютира на подиума
Пресли Гербер и Анвар Хадид
Пресли Гербер и Анвар Хадид © Getty images

Въпреки че всички специалисти отдавна предричат бляскава фешън кариера на дъщерята на Синди Крауфорд - Кая, брат й е този, който дебютира на котешката пътека. Пресли Гербер направи първата си професионална стъпка в индустрията, дефилирайки на ревю на марката Moschino, която даде своите предложения за мъжко и женско облекло за сезона пролет/лято 2017 г. 

Разбира се, изявата на тийнейджъра беше проследена от сестра му и родителите му, които се настаниха на първия ред, за да го гледат. Малко след края на шоуто известната фамилия го поздрави в бекстейджа, като не пропуснаха и да се снимат за спомен.

© Getty images, Пресли беше поздравен от сестра си Кая и родителите си Синди Ранди

Освен Пресли, своя дебют като професионален модел направи и братът на Джиджи и Бела Хадид - Анвар. С появата си на подиума тийнейджърът доказа, че е готов да покорява не по-малко върхове от тези, които са достигнали двете му каки. 

Сега всички са в очакване да видят дали Кая Гербер също ще поеме по стъпките на майка си и ще стане професионален модел, или само от време на време ще продължи да снима рекламни и модни фотосесии. 

Автор: Ирена Късметска   

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser