Преминете към основното съдържание

По света има 7 различни видове форми на гърдите

Вижте коя е вашата
© elle.com

Гърдите са една от най-обсъжданата и привлекателна част в женското тяло. Но те не са с еднаква форма – различните жени имат различни по визия гърди. Не е толкова просто, колкото се опитват да го изкарат повечето мъже – че или са големи, или са малки.

Много компании за бельо са изградили бизнеса си върху проучванията за различните видове гърди. Купуването на сутиен не е съобразено само с размера на гърдите и на обиколката на гърба. Има различни форми на чашките на сутиените, защото има различни форми на гърдите. Информацията по-долу ще ви помогне да разберете кой е вашият идеален тип сутиен. За тази цел проверете каква е формата на гърдите ви.

Когато купувате сутиен, внимавайте за три основни неща: гърдите ви не трябва да „преливат“ от чашките, презрамките ви не трябва да се впиват в кожата ви, се уверете, че може да пъхнете два пръста между задната част на сутиена и гърба си.

Как да си изберете сутиен според формата на гърдите

Галерия

Как да си изберете сутиен според формата на гърдите

7 типа женски гърди и съвети за избор на правилното бельо.

Автор Люба Вангелова

Източник elle.com

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser