Преминете към основното съдържание

Почина съпругът на Селин Дион

Певицата отложи всичките си ангажименти
Селин Дион и Рене
Селин Дион и Рене © getty images

След дълга битка с рака, съпругът на певицата Селин Дион и баща на трите им деца - Рене Анжелил, почина на 73-годишна възраст. Поради тази причина канадката отмени до края на февруари всичките си ангажименти в „Сизър Палас.“

В изявление в личната си facebook страница Селин Дион сподели, че нейният любим съпруг "водеше дълга и окуражаваща битка с рака. Семейството моли за спокойствие в този момент."

Рене е починал в дома си, само два дни преди 74-ия си рожден ден и два месеца преди отбелязването на 21-ата годишнина на брака им.

Селин Дион е едва на 12 години, когато се запознава с 26 години по-възрастния Рене и той става неин мениджър. Под ръководството му тя се превръща в музикална звезда и печели пет награди "Грами". Двамата публично признават връзката си през 1993 г.

Миналата година, в сърцераздирателно интервю, Селин разкри, че здравословното състояние на съпруга й е толкова влошено, че той вече не може да се храни сам и използват маркуч.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser