Преминете към основното съдържание

Подарък за него. Какво да му купим?

Обичам коледните аромати. Уханието на печена тиква и греяно вино ми носят особено топли емоции, въпреки студения въздух, а приближаващите празници и цялата еуфория около тях изпълват цялото ми същество с щастие.

Всички знаем, че декември месец е свързан с особени харчове, а когато трябва да избираме коледни подаръци за мъже претърпяваме лек ужас. Нека сме честни – те си обичат функционални „сантименталности”. Обаче да подариш онази бормашина на любимия, може би не е най-добрата идея. За това, ето няколко предложения как да изберем перфектния подарък за него.

Първо, нека отбележим, че в момента е черен петък, а ако не искаме да сме сериозно фалирали по Коледа, ноември е идеалното време да започнем да лова на радости за любимите хора.

Мъжете, макар че през последните години са започнали да полагат повече грижа за кожата си, все още не се славят с особена придирчивост към козметиката, която използват. Така че да му вземем нещо хубаво за лице винаги е добро решение, а с любим аромат, просто няма как да объркаме.

Напоследък, бърбър шоповете са набрали особена популярност (за наша радост), а култът към брадата пак е модерен. Защо пък да не му вземем скъп комплект за бръснене, за моментите, в които не е намерил време да си запази час в салона?

Gift box с продукти за поддръжка на брадата, като масла, шампоан специално за нея и вакса за мустаци също са страхотен избор, а ако обича лицето си гладко, то тогава вземете му комплект с почистващ гел, регенериращ крем и всички останали козметични пособия за след бръснене.

В страни от комерсиалните, разкрасителни подаръци обаче, нека си спомним, че момчетата винаги си остават момчета. Няма мъж на този свят (или са рядкост), който да не се прехласва по видео игрите. Така че, ако все още си няма Play Station, черните петъци са чудесен момент да се огледаш за промоционални условия. Освен това, като една отявлена геймърка, подшушвам ви, че на 19 ноември излиза новата част на Battlefield, така че, защо да не го зарадвате с подранила Коледа.

Черният петък е чудесен момент да му вземете и онези разкошни баксетболни кецове AIR Jordan, които иначе намирате за абсолютно разхищение, ама той си въздиша по тях, просто защото са AIR Jordan. Гравирайте името му от вътрешната страна на езика, за да добавите и доза сантименталност.

Естествено, хубавата техника абсолютно винаги е правилен избор. Момчетата просто обожават джаджите. Така че нов саундбар, добри слушалки или последния модел геймърска мишка със сигурност ще му донесат усмивки.

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser