Преминете към основното съдържание

Подарък за един от най-важните и красиви дни

За да се отличите и да останете запомнени

Традицията повелява - лятото е най-обичаният сезон за организиране на сватбени тържества. Пак според традициите от стари времена на младоженците се даряват монети от благородни метали. В наши дни едни от най-популярните подаръци за младоженци са монетите и медалите от злато и сребро.

И, за да има непреходна стойност подобен подарък, ви предлагаме да избирате внимателно. Монетата за сватба „Love forever”, произведена от Новозеландския монетен двор, се отличава с класически дизайн. Монетата е с тегло 1 тройунция сребро с най-висока проба 999/1000. Поставена е в луксозна бяла кутийка с тематична декорация от две преплетени венчални халки и е придружена от сертификат за качество и произход.

Скъп сватбен подарък, който може да се персонализира, са и медалите от злато и сребро, произведени в реномираната швейцарска рафинерия за благородни метали ПАМП. Тя има всички качества да задоволи огромния клиентски интерес към изделия от благородни метали, предназначени за младоженци.

Разбира се, хората и техните желания са различни. Но разновидностите сватбени медали са съобразени с вкуса и материалните възможности на всеки. Предлагат се сребърен сватбен медал от 1 унция (31, 1035 грама) и два вида златни сватбени медала - от 5 грама и от 1/2 унция (15, 55 грама).

Върху елегантната опаковка е предвидено място за написване на пожелания, а върху самите медали има място за гравиране на имената на младоженците или на датата и мястото на сватбата. Златните и сребърните сватбени медали се предлагат за продажба само в офисите на Първа инвестиционна банка. С лансирането на тези най-актуални луксозни продукти банката се стреми да продължи старата традиция, свързана с провеждането на сватбеното тържество - да се разменят предмети от благородни метали като траен спомен за специалното събитие и първа инвестиция на младото семейство.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser