Преминете към основното съдържание

Кои са модерните цветове в грима според Dior?

Харесахме си топлака от микро конфети!

DIOR – модната къща, прочула се с цветовете си – поставя тона на сезона! Палитрата в новата пролетна грим-колекция е толкова богата, че не случайно тя е наречена „Царството на цветовете“. Ярки и блестящи, тон върху тон или микс от контрасти, цялостното излъчване на грим визията наподобява конфети и позволява заедно да „съжителстват“ върху лицата ни вибриращо лилаво, блестящо червено, розово, пастелни нюанси и дори свежо зелено.

Най-много цвят концентрират очите – като дъга, която започва със свежо розово във вътрешния ъгъл, преминава през пастелната гама и завършва с тъмно, но меко опушено лилаво. Под долните мигли яркото очертание от перлено сив молив във вътрешния ъгъл прелива в опушено сиво към външния ъгъл и добавя нотка драматизъм в иначе свежия пролетен грим. Устните с цвят на праскова и скулите с лек коралов руж не пречат на маникюра да грее в ярък цвят, напротив – комбинациите от толкова много цветове дават възможност и за експерименти, като например необичайно покритие за лака от микро конфети в зелено-жълти нюанси. В тон с блясъка му е и глосът Dior Addict Tiara с перлени частици. Впрочем, и четирите глоса от колекцията са с блясък, който е задължителен елемент от пролетната визия според гримьорите на DIOR.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser