Преминете към основното съдържание

Погледът, Джен, погледът!

Как да повторите грим визията на латино дивата от червения килим на Оскарите

Дженифър Лопес знае как да държи вниманието върху себе си – сексапилни извивки на тялото, предизвикателни тоалети и умело подчертаване на предимствата на красотата й. Това са нейните оръжия и тя знае как да ги използва. Рекламното лице на L'Oreal Paris показа за пореден път една от най-красивите визии на червения килим – в стил и грим.

Основни акценти в грима на Дженифър Лопес са очите и устните. За да изпъкнат те обаче, тенът на кожата трябва да бъде перфектен. Лесно може да постигнете същия ефект. За целта ви предлагаме да стартирате с хидратиращ фон дьо тен L’Oreal Paris Infallible – той ще запази тена за 24 часа и ще даде нужната хидратация на кожата, благодарение на хиалуроновия комплекс.

Дълбокият поглед се постига винаги с участието на два продукта – в случая това са очна линия тип писец Super Liner Perfect и спирала с двукрила четка Intenza на L'Oreal Paris.

Устните са притегателният център в тази визия, а предложението ни е да смесите два цвята, за да постигнете необходимия тон, съобразен с тена на кожата ви. Дженифър Лопес блести с бледорозови устни, но в същото време цветът им е наситен. Перфектен помощник за тази цел е червило Infallible Lip Colour 24H на L'Oreal Paris.

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser