Преминете към основното съдържание

Покажете своя талант в интериорния дизайн на света!

Лесно е – просто участвайте в международния конкурс Covet International Awards, на който ELLE е медиен партньор

Независимо дали вече работите като интериорен дизайнер или все още учите, можете да докажете и покажете креативността си на международния конкурс Covet International Awards. Той се организира от дизайнерската платформа Covet House и фондацията Arts & Crafts Br(h)ands и е с медийната подкрепа на ELLE България. Темата, по която можете да развихрите въображението си, е създаването на интериорни проекти, вдъхновени от традиционни изкуства и занаяти, но интерпретирани по модерен начин. Има 5 категории, в които можете да участвате – жилищни пространства, хотели, ресторанти и магазини и устойчив дизайн. Сред многообразието от дизайнерски конкурси, този се отличава с това, че иска да покаже на света колко е важно да не забравяме корените си и как чрез дизайна може да оставим културно наследство на идните поколения.

Как да участвате?

Крайният срок за изпращане на вашите дизайнерски проекти е 15 декември. Трябва да се регистрирате на сайта covetawards.eu, като изберете категорията, в която искате да участвате. След това професионално жури и онлайн гласуване ще определи пет победители във всяка категория, а по късно следващата година от тях ще бъде избран най-добрият сред най-добрите. Вижте повече подробности за точните дати на страницата на конкурса.

Какво получават победителите?

Или какви са 11-те причини, които ще ви мотивират да се запишете на за участие в Covet International Awards:

 • Победителят ще има възможност да „съживи“ проекта си на площ от 28 кв. м по време на парижкото изложение MAISON&OBJET през 2019 г., като всички разходи ще бъдат поети от организаторите.
 • Победителите във всяка категория ще могат да представят проектите си по време на гала вечерта по раздаване на наградите Covet International Awards в Париж.
 • Профилите и идеите на всички победители ще бъдат публикувани на страниците www.covetedmagazine.com и www.bestinteriordesigners.eu.
 • Всички отличени ще бъдат интервюирани за хартиеното и онлайн издание CovetED Magazine, както и за www.bestinteriordesigners.eu.
 • Януарското издание на CovetED Magazine ще излезе със 7 отделни корици със спечелилите проекти, които ще бъдат разпространени в целия свят и в едни от най-луксозните хотели, летищни салони и частни клубове. Същите корици ще бъдат изложени и на щанда на Covet на изложението MAISON&OBJET.
 • Всички победители ще получат сертификат от Американското сдружение на интериорните дизайнери.
 • Проектите ще бъдат представени и в книгата Coveted International Awards VOL I, която ще бъда разпространена в книжарници из целия свят през юни 2019 г.
 • Над 10 000 медии по целия свят ще получат пресинформация за събитието и победителите.
 • Петимата избрани ще имат достъп до 360-градусова онлайн платформа, на която да представят проектите си.
 • Логото на конкурса ще може да се използва за всякакъв вид представяне на спечелилите интериори.
 • Победителите ще получат и специална статуетка, създадена от именит дизайнер.

Е, имате ли нужда от повече причини, за да изпратите своите идеи? Май не!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser