Преминете към основното съдържание

Пола или панталон?

... или и двете наведнъж - микротенденция за зимата!
Celine FW14
Celine FW14 © Imaxtree

Наследство от ориенталските културни традиции или удобство, тази зима виждаме и на улицата тази микротенденция - пола (или рокля) върху панталон. До този момент като че ли комбинацията беше по-разпространена за летния сезон - леки дълги туники върху дънки или ленени панталони. Видяхме я обаче на подиума в ревютата за есен-зима 14/15 и я заобикнахме веднага. 


Дизайнерите демонстрираха разнообразие от комбинации, а на нас ни хареса комфорта, който дава това съчетание. Играта с пропорции често ни позволява да прикриете недостатъци или да подчертаете предимства във фигурата си. В зависимост от целта може да избирате между различни кройки и материи. 


Ако все още имате плътна роккля в зимния си гардероб, която не знаете с какво да комбинирате - извадете чифт тесни дънки и действайте. Прекрасен сет за уикенда и за лежерните моменти извън офиса. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser