Преминете към основното съдържание

Секси поли за пролет 2015

Една от тези 4 тенденции ще откриете в гардероба си още сега!
© IMaxTree

Не можем да си представим пролетта и лятото без пола – тази толкова фундаментална за гардероба ни инвестиция, която винаги намира как да ни се отблагодари. Новите тенденции са повече от ясни и решихме да ги обобщим, за да набележим основните модели, за които си струва да се оглеждате.

Забелязахме четири основни тенденции в полата за лятото.

Деним – той заема почетно място в колекциите на много от дизайнерите. Може би полата е едно по-оригинално решение за присъствието му в гардроба и предоставя повече възможности за стилни визии. В колекциите на Stella McCartney, Alberta Ferretti, Paul&Joe визиите са с пола-трапец, изтънчен вариант на деним от много фин шифон, пола до коленете...

Велур – това е достойната конкуренция на денима. Велурът идеално очертава линията на силуета, а дизайнерите го изпозлват най-вече, за да се отдадат на носталгични спомени по 70-те. Такива видяхме в колекциите на Gucci (последната колекция на Фрида Джанини) и на Trussardi.

Асиметрия – забелязахме я в различни варианти в полите за пролетта и лятото. Разбира се, че след дългата зима ни се иска да експериментираме със свжи идеи и това е една от тях. Това е присъщо за свободолюбивите и бунтарски настроени личности, които си играят умело със сексуалността. Пример за подражание откриваме в колекциите на Alexis Mabille, Altuzarra,Anthony Vaccarello, Aquilano Rimondi, Costume National, Iceberg, Rebecca Minkoff, Marni.

Прозарачност – тази тенденция затвърждава забелязаната още през изминалия летен сезон линия „всичко на показ“. Тази година обаче тя малко забавя оборотите си. Прозрачните поли са украсени с цветя и футуристични елементи и само намекват за откровеност. Видяхме ги в колекциите на Blumarine, Michael Kors, Valentino, Balenciaga, Алесандро Делакуа за N.21.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser