Преминете към основното съдържание

Полите с висока талия триумфираха на подиума със стил

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Полите с висока талия триумфираха на подиума със стил, а виновни за това са Altuzarra, Chanel, Dolce&Gabbana, Givenchy, Herrera и Versace. За пореден път ни доказаха, че тази модна находка е тайното оръжие на всяка дама. Елегантността, която излъчва, няма как да остане незабелязана.

На подиума видяхме различни комбинации от цветове, дрехи и аксесоари. Една от любимите ни визии е по идея на Chanel. Брандът ни впечатли с бяла кокетна пола, съчетана с черна блуза. Акцентът бяха флоралните мотиви, които направиха ръкавите още по-ефектни. А ако обичате екстравагантността, тоалетите на Dolce&Gabbana ще грабнат вниманието ви. Този сезон марката е съсредоточена върху животинските принтове, ярките цветове и тропическите елементи.

В галерията ни ще намерите много фешън идеи, подходящи както за всекидневието, така и за специални поводи, по-официални събирания и срещи. Избрахте ли вече новия си стайлинг?


messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser