Преминете към основното съдържание

Полиция нахлува в дома на Том Круз

Кира Седжуик сподели весела история за времето, когато отишла на вечеря в дома на Том Круз - и по-точно защо никога не е била поканена отново.

В „Шоуто на Дрю Баримор“, актрисата разказа, че е присъствала на звездна вечеря в дома на Круз през 90-те със съпруга си Кевин Бейкън.

"Това е много хубава история. Беше тъжен момент, но беше забавна история. Бях бременна, много бременна, и ни поканиха на вечеря", разказва Седжуик, отбелязвайки, че преди това е работила с Круз във филма "Роден на 4ти юли", а по това време съпругът й снимал с актьора "Няколко добри мъже".

Седжуик сподели, че на вечерята са присъствали и други знаменитости, включително Деми Мур и тогавашната съпруга на Круз Никол Кидман.

Докато разглеждала дома на Круз, Седжуик забелязала „малко копче“ под облицовката на камината.

„Това беше една от онези вечери, на които обикновено не ме канят“, спомня си тя. „Оглеждах се наоколо и видях малко бутонче под облицовката. Помислих си: „ О, какво е това малко копче? “ И го натиснах, защото си помислих, че може да се случи нещо интересно. Нищо не се случи и това леко ме изнерви.

Казах си: „ О, нищо не се случи, това май не е добре “, продължава Седжуик. „Затова потупах по рамото Том, който точно разказваше нещо, и казах:„ Натиснах този бутон тук долу “. И той отговори: „Ти натисна този бутон?“. „Да, натиснах този бутон“. А той каза: „Това е паник бутонът“. "

Много скоро се появила полиция. „Мисля, че имаше повече от пет полицейски коли, беше страшна работа. Не ме поканиха повече“.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser