Преминете към основното съдържание

Луната в понеделник помага на въображението

Ракът е най-облагодетелствен в първия ден от седмицата заради силново влияние на планетата съпътстваща Земята
© iStock

Понеделник традиционно се свързва с Луната, астрологичния покровител на семейството. Ето защо въпроси свързани с дома, живота, семейните отговорности, трябва да бъдат решени в този конкретен ден. Луната е най-мобилният небесен обект, което означава промени насочени към енергията на обновяването. Избягвайте монотонността в семейния живот в този ден. Луната също така регулира несъзнаваното - понеделник имате възможността да анализирате основателно действията си и мечтите си.

Първият ден от седмицата е посветен на жените и, по-специално, на майките, които символизират нашата емоционална основа. Това е и най-подходящият ден, в който да показваме на нашите родители нашето уважение и обич.


КАК ДА СЕ ОБЛЕЧЕМ, АКО СМЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ЗОДИЯ РАК?


Спътникът на Земята помага на въображението и разкрива нови аспекти в креативността и във визуализирането на желаното. 

Най-проспериращ в този ден е Ракът, който най-много се влияе от Луната. Можете спокойно да му възложите най-трудните, съдбоносни задачи, тъй като силният асоциативен Рак е готов за решаването на всякакви проблеми. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser