Преминете към основното съдържание

GRL PWR: Поп химните във възхвала на жената, които да слушаме днес

Ако ви е омръзнало да слушате "Who run the world (Girls)" на Бионсе, разгледайте нашата селекция от музика по случай 8-ми март и си обновете плейлиста

Слагайте си високите токчета, най-ярката рокля и викнете момичетата, за да отворите бутилките вина и да танцувате до зори под тези поп химни! 

Ariana Grande - God is a Woman

Не виждаме друг по-подходящ начин да стартираме този плейлист. Заглавието на песента казва всичко, което трябва да се знае. 

Solange - Don't Touch My Hair

Соланж от край време е по-любимата ни Ноулс сестра. Тази песен трябва да влезе в плейлиста на всички тези от вас, чиято ексцентрична коса винаги е привличала внимание и пипкави пръсти. И не забравяйте да казвате на досадниците да не докосват скъпоценната ви "корона", защото тя си е ваша. 

Jennifer Lopez - Ain't Your Mama

Помнетге мъдрите думи на Джей Ло, която буквално казва, че женската фигура трябва да играе ролята на родител само за собствените си деца. 

Cardi B - Bodak Yellow 

Карди има цял албум, в който можем да намерим феминистични парчета като "Ring" или "Be Careful", но включваме сингъла, който я изстреля в топа на чартовете и я превърна във втората жена рапър след Лорън Хил, която спечели Грами за най-добър албум. 

Ariana Grande - 7 rings

Има ли второ мнение, че Ариана се справя много добре с това да поддържа GLR PWR плейлиста ни пълен и актуален? Малко жени се сдържат да не се насочат към блзикия магазин за бижута и да купят еднакви диамантени пръстени за себе си и за приятелките си след това парче. 

Rihanna - Needed Me

Можехме да си изберем, която и да е песен на Риана и пак нямаше да сгрешим. 

Nicki Minaj - Chun-Li

Рап кралицата ни напомня, че няма нищо лошо в това да те смятат за злодея в играта, стига да си на върха на тази игра. 

Beyoncé - Diva

Плейлистът ни нямаше да е пълен без поне една песен на Бионсе. 

Little Mix - Woman Like Me

Най-хитовата женска поп група не обича да се извинява за своите лоши навици.   

Britney Spears - Work B**ch

През 2013-та година Бритни пуска парчето "Work B**ch". Тогава процентът на безработица е 7.3%. През 2018 г. процентът на безработица е само 3%. Случайност? И сега шегата настрана, принцесата на попа казва това, която всяка една от нас знае - ако искаме добър живот трябва сами да си го постигнем. Така че, затворете тази страница и ... Work B**ch!  

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser