Преминете към основното съдържание

Поредната измама: защо феновете се съмняват в съществуването на Лилибет

На 4 юни в САЩ няма регистрирано раждане на момиче на име Лилибет.

Скандалният живот на херцога и херцогинята на Съсекс не спира да бъде източник на дискусии и спекулации. За това обаче има достатъчно основателни причини: Хари и Меган многократно са хващани в лукавство. Например, по време на интервю с Опра Уинфри, Маркъл спомена за „тайна сватба“, на която тя и принцът уж се врекли един на друг няколко дни преди сватбата в църквата „Сейнт Джордж“, която беше гледана от целия свят. Разбира се, по-късно херцогът и херцогинята трябваше да признаят, че частната церемония не е реална, тъй като бракът им е регистриран едва след официалната сватбена церемония. След подобни фалшификации наблюдателите и феновете на кралското семейство подлагат на съмнение и проверка всичко, изречено от херцозите на Съсекс. Този път се оказа, че на 4 юни в САЩ няма регистрирано раждане на момиче на име Лилибет.

Както знаете, няколко дни след появата на второто им дете, принц Хари и херцогиня Меган съобщиха щастливата новина на уебсайта на фондацията си Archewell, посочвайки името на бебето - Лилибет Даяна, и датата на раждането - 4 юни 2021 г. Дворецът набързо поздрави родителите за това събитие, от което журналистите заключиха, че кралското семейство не е било уведомено за раждането преди официалното изявление на Съсекс.

В мрежата дори се появи удостоверение за раждане, потвърждаващо съществуването на бебето. Наблюдателите веднага се втурнаха да сравняват американските документи на Лилибет и британското свидетелство за раждане на брат й Арчи. Преди дни обаче се оказа, че на 4 юни в САЩ не е регистрирано нито едно новородено дете с името Лилибет. YouTube-блогърът blushsupreme провел разследване, което разкрива, че момиче с това име и дата на раждане всъщност не съществува.

В Съединените щати не е трудно да се намери информация за мястото на раждане и истинското име на което и да е лице. Блогърът претърсил интернет и установил, че търсенето за раждане на дете с име Лилибет Даяна Маунтбатън-Уиндзор в клиниката в Санта Барбара не дава положителни резултати. Но при търсене на име Даяна Маунтбатън-Уиндзор излиза копие от сертификата за раждане. Изглежда, че всъщност дъщерята на херцозите на Съсекс е кръстена точно както първоначално предполагаха букмейкърите. blushsupreme предполага, че допълнителното име Лилибет идва от желанието на Хари и Меган да спечелят кралицата на своя страна. И въпреки че много медии нарекоха жеста "мил", феновете на Елизабет бяха възмутени от прекомерната фамилиарност на херцога и херцогинята, които отдавна се оттеглиха от двора. Сега остава само да се изчакат последствията от разкритата измама.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser