Преминете към основното съдържание

Портрети, рисувани с фон дьо тен?

Новата звезда в семейството на AVON: True Power Stay, дебютира по изключителен начин

Художничката Силвия Богоева пресъздаде образите на 10 жени изцяло с палитрата от 15 нюанса Powerstay на AVON.

Десетте картини на впечатляващи жени, нарисувани с фон дьо тен, ще бъдат изложени от 10 до 19 септември в столичния Sofia Ring Mall. За първи път в света се случва да бъдат създадени произведения на изкуството изцяло с фон дьо тен, което прави изложбата още по-специална.

Моделите са дами с различни интереси и специфични визии, звезди, инфлуенсъри и обикновени жени. Сред тях са журналистката Биляна Славейкова, блогърката и Инстаграм звезда Ивана Александрова и детската учителка Румяна.

Изложбата разглежда и проблема, с който жените често се сблъскват, когато избират своя фон дьо тен - намирането на точния нюанс. Повечето серии разполагат с 4 до 5 нюанса, което прави сливането с естествения цвят на кожата невъзможно в много случаи. Немалко жени се принуждават да смесват два или повече продукта, за да създадат сами нюанс, приближаващ се до техния.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser