Преминете към основното съдържание

Посрещнете Великден в Рила

Хотел Рила в Боровец ви очаква за незабравими празнични емоции

Великден е време за възкресение – на душата, на тялото, на ума, на романтиката дори. За тези дългоочаквани пролетни моменти всеки търси най-доброто място, където може да се отпусне в компанията на близки, приятели и семейство.

Планината е едно от зареждащите места – сред свежата и величествена природа най-добре можете да се посветите на емоциите, които носи Великден. Х-л Рила в Боровец дава тази възможност и ви кани да изживеете незабравим Великден!

Тук ще ви предложат прекрасни моменти с великденските традиции, включително и празничен великденски обяд на 16 април. За това изживяване е необходимо да резервирате отрано пакет от 3 нощувки с включени закуски, вечери, празничен великденски обяд на 16.04.2017г., ползване на басейн, джакузи и WiFi в лоби бара на цена от 70 лв. на човек на ден.

В х-л Рила в Боровец може да се насладите на СПА удоволствия, незабравими гледки, вкусни великденски изкушения, приготвени от майстор готвачите и истинско празнично настроение! Освен това природата дава своите безкрайни възможности за различни емоции, които ще споделяте дълго след това.

Още по етикети

хотели , лайфстайл
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser