Преминете към основното съдържание

Подарък за него Huawei FreeBuds Studio

С напредването на последния месец от годината, коледната еуфория става все по-осезаема. А сякаш тази година, да намериш идеалния подарък за любимите си хора е по-важно от всякога.

Само преди няколко дни, активно рових в интернет, в търсене на нещо подходящо за партньора си. И тъй като той е типично IT, изборът ми не е много лесен – трябва да е едновременно практично, високотехнологично, качествено, но и емоционално. Нещо, което да носи навсякъде със себе си, за да му напомня за мен. И се сетих. Слушалки! Спрях се на Huawei over-ear Hi-Fi FreeBuds Studio.

Докато търсих идеалните безжични слушалки, отделях внимание на няколко неща:

  • Поддържат ли режим за шумопотискане
  • Имат ли Voice контрол
  • Какъв е звукът
  • Колко им издържа батерията
  • Да са с изчистен и стилен дизайн

Е, Huawei FreeBuds Studio, не само че разполагат с всичко, което търсих, но дори надминават желанията ми. Вдъхновени от естетичния дизайн на грамофона, те предоставят до 48kHz аудио – перфектен звук със студийно качество, така че да чуем всеки музикален детайл, дори и при по-трудните за възпроизвеждане високи тонове. Вградения сензор за околна среда и системата от 6 микрофона, позволява слушалките конкретно да преценят обкръжението ни и да предложат три режима на шумопотискане, като превключват автоматично и неусетно. Дизайнът е изчистен и ергономичен, базиран на кръгла плоча и метално, 7мм рамо от неръждаема стомана, което позволява дълго потапяне в музиката, без да създават физически дискомфорт. Разбира се, притежават и специални Voice режими и Awareness, а батерията е подсилена, като позволява до 24 часа активна работа при активно шумопотискане и 20 часа при изключено. Идеални са, нали?

Освен че отговарят на всички мои изисквания, те дори ги надхвърлят. Слушалките предлагат възможност за сдвояване с две устройства и са първите в индустрията, които притежават двойна антена с 360 градусово покритие на Bluethoot сигнала. Това дава възможност за ясен звук, дори и на места със силни смущения, а цената им е повече от добра.

Новите Huawei FreeBuds Studio могат да бъдат открити в търговската мрежа на Теленор, Техномаркет, Виваком и при партньорите на дистрибутора Polycomp, а през декември се очакват и в магазините на A1. Препоръчителната им крайноклиентска цена от 499 лв.

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser