Преминете към основното съдържание

Потвърдено: Бийонсе е бременна

Певицата очаква близнаци
© Instagram

Всичко тайно рано или късно става явно: Бийонсе е бременна с близнаци. Независимо за циркулиращите в медиите през последните 6 месеца слухове за развода й, тя и съпругът й Джей Зи ще станат родители за втори път. Радостната новина певицата сподели с феновете си в Instagram, като публикува кадър, на който тя е по бельо. Съдейки по това коремчето й, Бийонсе е приблизително в 5-ия месец от бременността си.

Преди 5 години, бременна с първото си дете тогава, Бийонсе се стараеше изобщо да не афишира състоянието си, като това беше причина да се заговори, че детето й е от сурогатна майка.

Една от първите звезди, които поздрави Бийонсе, е Риана, на която приписваха роман с Джей Зи. Изглежда за семейството са настъпили добри времена, а слуховете за многобройните изневери на Джей Зи са били само ПР акция, целяща поддръжка на наскоро излезналия албум на Бийонсе Lemonade. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser