Преминете към основното съдържание

Потвърдено! Кейти Холмс и Джейми Фокс са заедно

Обяви го приятелка на актьора
Кейти и Джейми с тайнствени пръстени
Кейти и Джейми с тайнствени пръстени © Splash

Кейти Холмс и Джейми Фокс по всякакъв начин избягваха да коментират слуховете, че са гаджета. Е, връзката им вече не е тайна за никого, тъй като беше потвърдена от риалити звездата Клаудия Джордън, която е близка приятелка на тъмнокожия актьор. 

"С Джейми сме много близки", сподели Клаудия, добавяйки, че двамата никога не са имали връзка. А причината е, че актьорът е заедно с Кейти Холмс. "Той е много щастлив с нея. Харесва ми, че Джейми изглежда истински щастлив."

За връзка на двойката се заговори през 2013 г., когато те не се притесниха да пофлиртуват, докато танцуваха на парти. Оттогава Кейти и 10-годишната й дъщеря Сури често летяха до Калифорния, за да се виждат, въпреки че са се установили в Ню Йорк. 

Преди няколко месеца пък актьорите бяха забелязани с тайнствени пръстени, което наведе на мисълта, че са се оженили тайно. 

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser