Преминете към основното съдържание

Потвърдено! Клоуи Кардашиян отмени развода си

Ламар й обещал да се вземе в ръце и да спре дрогата
Ламар и Клоуи
Ламар и Клоуи © Splash

Клоуи Кардашиян и Ламар Одом отлагат развода си и ще дадат втори шанс на връзката и брака си. Или поне засега.

Адвокатката на риалити героинята се е появила в съда на Лос Анджелис, за да изтегли молбата, която преди това беше подписана и от двамата съпрузи. Според специалисти обаче това не означава, че документът ще бъде окончателно елиминиран. При желание от една от двете страни бракоразводното дело може отново да бъде възобновено.

Никой обаче не мисли за това, тъй като в момента са изцяло фокусирани върху възстановяването на спортиста. Последните папарашки снимки на Клоуи и Ламар показват как риалити звездата се усмихва, докато двамата се насочват към входа на болницата в Лос Анджелис, където ще продължи възстановяването му. Малко след настаняването му там, Одом беше посетен от семейството на Клоуи – майка й Крис и сестра й Ким, както и от музикалния продуцент Master P.

Ламар обаче тепърва започва терапията си за възстановяване, като по всичко личи, че все още законната му съпруга ще бъде до него. Според близки до съпрузите реакцията й след новината за неговия припадък е била показателна за това, че тя продължава да го обича. Клоуи изостави всичко и отлетя за Невада, за да бъде до мъжа си.

Клоуи решила да отмени развода си, след като Ламар й обещал да откаже дрогата, заради което ще се подложи на терапия. Именно заради наркотиците бракът на двойката се разпадна, а и за малко не коства живота на спортиста.

За да бъде до съпруга си Клоуи пропусна и рождения ден на сестра си Ким. 35-годишната риалити получи от съпруга си Кание Уест парти изненада, на което бяха семейството и най-близките й приятели.

© FameFlynet, Клоуи с екипа на болницата в Ел Ей

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser