Преминете към основното съдържание

Потвърдено: Спират снимките на "Сексът и градът 3"

Новината, която разочарова хиляди почитатели на хитовия сериал бе потвърдена лично от Сара Джесика Паркър, но тя не е главният виновник за спирането на снимките

Преди броени дни стана ясно, че дългоочакваната трета част на филма "Сексът и градът" няма да бъде заснета. Новината потвърди една от главните героини - Сара Джесика Паркър. 

Снимките на третата част от филма, който е продължение на един от най-успешните сериали на 90-те, трябваше да започнат до дни. Сара обаче потвърди, че не само снимките, но проектът, като цяло, е окончателно спрян. 

"Имахме много красив, забавен, сърцераздирателен, весел и вдъхновен от реалността сценарий. Разочарована съм не толкова, че няма да можем да разкажем и тази история и да се насладим на снимките, колкото заради хората, които чакат от толкова много време третата част на филма да стане реалност.", сподели актрисата, която играе образа на Кари Брадшоу, минути преди представлението на New York City Ballet Gala.  

Сара обаче, нито потвърди, нито отрече слуховете, че причината за провала на снимките идва от Ким Катрал, играеща знаменитата роля на Саманта Джоунс в хитовия сериал. В някои британски медии обаче излезнаха статии, в които твърдо се заявява, че 61-годишната актриса е поставила ултиматум към продуцентите на филма. Катрал е поискала от Warner Bros да финансира нейни странични проекти, но от компанията отказали категорично, което накарало актрисата категорично да заяви, че няма да вземе участие в снимките.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser