Преминете към основното съдържание

Позитивни новини в надпревара със страха

В рубриката „Коронен номер“ на Bulgaria ON AIR репортерът Божила Симова показва по една положителна история всеки ден

Водена от мисията си да показва добрите примери, националната политематична телевизия Bulgaria ON AIR стартира рубрикатаКоронен номер“. Всеки ден на сайта Bgonair.bg и в социалните мрежи на медията репортерът Божила Симова ще представя по една положителна история.

„Да разказваме за доброто винаги е било заложено в ДНК-то на Bulgaria ON AIR, а за мен като репортер е лична мисия. В създалата се ситуация на пандемия позитивните примери и добрите новини остават на заден план. Чрез рубриката „Коронен номер“ целим да се противопоставим на паниката и страха, като показваме всеки ден по една позитивна новина. По този начин надиграваме лошото с усмивка“, споделя авторът на рубриката Божила Симова.

„Коронен номер“ се създава на принципа на споделеното съдържание и е отворена към хора от цялата страна и чужбина. Bulgaria ON AIR приканва всеки да изпраща своите разкази за доброто на имейл coronen_nomer@bulgariaonair.bg, които след това ще бъдат публикувани онлайн.

„Когато обстановката се нормализира, ще реализираме историите и под формата на телевизионни репортажи за доброто, на каквито по принцип е посветена работата ми. Дотогава аз и всички колеги от Bulgaria ON AIR отправямe апел към гражданите да бъдат #ОтговорниВкъщи и да споделят позитивните новини с нас“, казва Божила.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser