Преминете към основното съдържание

Познахте ли кой е този супермодел?

Хайди Клум отново шашна с визия за Хелоуин
Хайди като Джесика Рабит
Хайди като Джесика Рабит © Getty images

И тази година Хайди Клум не изневери на себе си и се появи с уникална визия на партито, което организира за Хелоуин. След като досега се е появявала в образите на Отровната Айви, Жена котка и Клеопатра, тази година топмоделът заложи на изключително секси визия.

© Instagram, Подготовката на Хайди

Хайди влезе в образа на анимационната огнена красавица Джесика Рабит, известна не само с изящните си форми, но и с огромните си бюст и дупе, които екипът на Клум беше пресъздал удивително добре.

© Instagram, Подготовката на Хайди

За да не разочарова гостите на партито си и отново да ги изненада с готина визия, Хайди прекара дните преди Хелоуин в лаборатория, където изработваха частите за визията й. Снимките от работния процес наведе феновете й на мисълта, че на купона тя ше се появи като Ким Кардашиян или врагинята й Амбър Роуз. Е, никой от тях не позна, а Клум отново успя да впечатли с оригиналност.

© Instagram, Подготовката на Хайди

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser