Преминете към основното съдържание

Познахте ли тази холивудска звезда?

Актьорът пародира кандидат-президента и милиардер Доналд Тръмп
Джони Деп като Доналд Тръмп
Джони Деп като Доналд Тръмп

Откакто се кандидатира за президент и започна скандалната си кампания за поста, Доналд Тръмп ежеседмично е подлаган не само на критики, но и на подигравки. Поредният сарказъм бизнесменът отнесе в 50-минутно "биографично" филмче Funny Or Die, като в неговата роля влиза актьорът Джони Деп.

Джони буквално е неузнаваем и беше трудно разкрит дори от собствените си фенове. Това, което все пак го издава, са гласът и тембърът му. Деп пресъздава период от живота на Тръмп, който е описан в книгата му The Art Of The Deal.

В лентата се проследява как кандидат-президентът се опитва да купи казиното Тадж Махал в Атлантик Сити. Разбира се, включени са и някои от темите, които в моментът Доналд Тръмп засяга в политическата си кампания.

Той ядоса мнозина с твърденията си, че от Щатите трябва да бъдат премахнати всички мюсюлмани и мексиканци. Няколко негови сексистки коментара също му навлякоха не малко критики.

Джони Деп като Доналд Тръмп

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser